****UYARI****
3/4/2008
GOOGLE KAYIT | BLOGCU.COM ZİYARETÇİ ARTIRMA
http://www.googlekayit.net.tc/
Blogunuzun; Google ve Diğer Google Gibi Gelişmiş Arama Motorlarına Kayıt Yapmanız ve Bu Sayede Ziyaretçi Sayısını Artırmanız İçin Blogcu.Com Tarafınca Geliştirilmiş Ek Hit Alım Sitemizden Giriş Yaparak Ziyaretçilerinizi ArtırmayaBaşlayabilirsiniz...
.........................................................................!!!!!


Evet arkadaslar yaklasık 3-4 gundur bu msjı gormus olanlar olabılır. Ama en onemlısı -henuz- gormemıs olanlar ıcın bu uyarım ozellıkle. Burası KESINLIKLE YALAN BIR SITEDIR. Sızın sıfrenızı ve blogunu alma amaclı yapılmısır. Lutfen bu sekılde gelen mesajları gozardı edın ve kesınlıkle boyle bilmediginiz sıtelere sıfrelerınızı yazmayın. İnsanları kandırma amaclı yapılan sıtelerdir bu siteler.
Peki Nasıl Anlarsınız ?
Öncelikle gelen sıteye bakın. Sitenin dıs gorunumu bile yalan bir sıte oldugu anlatır. Cok basit tek sayfalık bır sıte.
2. Sitenin linkine (url) bakın. Blogcu neden google uzantılı bır link kullansın ki ? Ayrıca google- yada daha onemlı , kalıtelı ısler yapan sıteler..uzantılarında ornegin .com, .gov yada .net ..vb uzantısı kullanır.. ama bu sıtenın uzantısı .net.tc ..gidiyo gercekten resmı bır sıte boyle bır uzantı kullanmaz.. aldanmayın ! dikkat edin..
3. Ayrıca .blogcu'dan gelıyor olsaydı gercekten bu mesaj.. neden bloglarınızda kişisel iletişimiz için kullandıgınız <örneğin Cbox > = (chat amaclı kullanılan programlar) lara mesaj bıraksınlar.. hemde arka arkaya dıkkat cekmek ıcın gonderılen 4-5 mesaj seklınde !!! Bu şekilde gelen msjlar bir program yardımı ile ,spam mail gıbı, arka arkaya otomatık yollanıyor . dıkkat edın.!!
4. Blogcu eger sıze mesaj atmak ıstese (-ki neden kullandıgınız chat promramına mesaj yazsın :) ya da chat programı kullanmayan napsın :) email yoluyla resmi bir dil ile bu işi yapar.
Zaten toplu uyarı mesajlarında, yada haberlerınde yonetım panelinizden de okuyabılırsınız. !! Ayrıca blogcu uyelerıne genel bır uyarı yazısını da yazdı , ozellıkle bu konu hakkında. !
Sonuc olarak ilk cumartesi gunu gelmisti bana bu mesajlar , bazı ulasabildigim arkdaslarıma yazı yazmıstım. Sakın adınızı, sıfrenızı yazmayın diye. Ama bugun bile hala bana bu sahte siteden mesajlar gelmeye devam ediyor. ve ne yazııkı tanıdıgım bircok blogcu arkdasım bloglarını bu sekılde kaybettı. Lutfen boyle sıtelere aldanmayın. dıkkat edın.
Peki böyle mesajlar gelmeye devam eder mi ?
Evet devam eder. Bugun geldi, yarın da baska bir isimle baska bir siteden bu sekılde mesajlar gelmeye devam eder, kullandıgınız chat programlarında arka arkaya 5-6 mesaj seklınde görürsünüz.
Peki NeYapabilirsiniz ?
Bazı chat programlarında, gormus olmalısınız , mesajınızı yazdıktan sonra bide guvenlık numarası yazın, yada resimde gordunuz kelimeyi yazın , gıbı uyarı oluyor. Eger bu tur programlar kullanırsanız bu sekılde reklam yapan sitelerden bu mesajları almazsınız.
Lutfen daha dikkatli olun ve tanıdıklarınızı uyarın.


http://www.googlekayit.net.tc/
Blogunuzun; Google ve Diğer Google Gibi Gelişmiş Arama Motorlarına Kayıt Yapmanız ve Bu Sayede Ziyaretçi Sayısını Artırmanız İçin Blogcu.Com Tarafınca Geliştirilmiş Ek Hit Alım Sitemizden Giriş Yaparak Ziyaretçilerinizi ArtırmayaBaşlayabilirsiniz...
.........................................................................!!!!!



Evet arkadaslar yaklasık 3-4 gundur bu msjı gormus olanlar olabılır. Ama en onemlısı -henuz- gormemıs olanlar ıcın bu uyarım ozellıkle. Burası KESINLIKLE YALAN BIR SITEDIR. Sızın sıfrenızı ve blogunu alma amaclı yapılmısır. Lutfen bu sekılde gelen mesajları gozardı edın ve kesınlıkle boyle bilmediginiz sıtelere sıfrelerınızı yazmayın. İnsanları kandırma amaclı yapılan sıtelerdir bu siteler.
Peki Nasıl Anlarsınız ?
Öncelikle gelen sıteye bakın. Sitenin dıs gorunumu bile yalan bir sıte oldugu anlatır. Cok basit tek sayfalık bır sıte.
2. Sitenin linkine (url) bakın. Blogcu neden google uzantılı bır link kullansın ki ? Ayrıca google- yada daha onemlı , kalıtelı ısler yapan sıteler..uzantılarında ornegin .com, .gov yada .net ..vb uzantısı kullanır.. ama bu sıtenın uzantısı .net.tc ..gidiyo gercekten resmı bır sıte boyle bır uzantı kullanmaz.. aldanmayın ! dikkat edin..
3. Ayrıca .blogcu'dan gelıyor olsaydı gercekten bu mesaj.. neden bloglarınızda kişisel iletişimiz için kullandıgınız <örneğin Cbox > = (chat amaclı kullanılan programlar) lara mesaj bıraksınlar.. hemde arka arkaya dıkkat cekmek ıcın gonderılen 4-5 mesaj seklınde !!! Bu şekilde gelen msjlar bir program yardımı ile ,spam mail gıbı, arka arkaya otomatık yollanıyor . dıkkat edın.!!
4. Blogcu eger sıze mesaj atmak ıstese (-ki neden kullandıgınız chat promramına mesaj yazsın :) ya da chat programı kullanmayan napsın :) email yoluyla resmi bir dil ile bu işi yapar.
Zaten toplu uyarı mesajlarında, yada haberlerınde yonetım panelinizden de okuyabılırsınız. !! Ayrıca blogcu uyelerıne genel bır uyarı yazısını da yazdı , ozellıkle bu konu hakkında. !
Sonuc olarak ilk cumartesi gunu gelmisti bana bu mesajlar , bazı ulasabildigim arkdaslarıma yazı yazmıstım. Sakın adınızı, sıfrenızı yazmayın diye. Ama bugun bile hala bana bu sahte siteden mesajlar gelmeye devam ediyor. ve ne yazııkı tanıdıgım bircok blogcu arkdasım bloglarını bu sekılde kaybettı. Lutfen boyle sıtelere aldanmayın. dıkkat edın.
Peki böyle mesajlar gelmeye devam eder mi ?
Evet devam eder. Bugun geldi, yarın da baska bir isimle baska bir siteden bu sekılde mesajlar gelmeye devam eder, kullandıgınız chat programlarında arka arkaya 5-6 mesaj seklınde görürsünüz.
Peki NeYapabilirsiniz ?
Bazı chat programlarında, gormus olmalısınız , mesajınızı yazdıktan sonra bide guvenlık numarası yazın, yada resimde gordunuz kelimeyi yazın , gıbı uyarı oluyor. Eger bu tur programlar kullanırsanız bu sekılde reklam yapan sitelerden bu mesajları almazsınız.
Lutfen daha dikkatli olun ve tanıdıklarınızı uyarın.



.jpg)
Konu: uyarı için
bugün cbox ve yorum aldım sizin uyarılarınız ve diğer blogcu arkadaşlardan duyduğum için hemen sildim ve ne olur olmaz diye şifremi değiştirdim inşallah bir sorun çıkmaz teşekkür ederim uyarın için iyi geceler
Bağlantı »
Konu: uyarıııııı
merhabasevgili arkadaşım dantelistan senin yazın hakkında bilgi verince ziyaretine geldim ben zorla daha yeni kurtuldum nasıl olduğunu anlamadan bloğumu ele geçirildi ama blogcu yardımıyla tekrar şifremi alabildim berbat bi olay taktılar blogculara 1,5 yıldan beri blogcuyum tüm emeğim bi anda yokoluyordu nerdeyse bende izninle bunu kopyalayıp bloğumda yayınlamak istiyorum inşallah bi daha olmaz
Bağlantı »
Konu: merhaba
teşekkürler canım samimi uyarıların için kantituana arkadaşımız 2 gündür üğraşıyor ama neden olduğunu bilmiyordu zor günler yaşadı yardım olur bir irtibata geçip yardımcı olabilirsin arkadaşa ben bu yazıyı okumasını istedim iyi günler
Bağlantı »
Konu: çok güzel bir yazı
evet doğru bir kere benim annemede oldu zor kurtardık siteyi!
Bağlantı »
Konu: selamlar
uyarını için çok teşekkürler canım
Bağlantı »
Konu: geç kaldın
valla ne diyeceksiniz bilmiyorum ama ben saf tıkladım girdim kayıt oldum ama asla 3.adıma geçemdim.ama verdigim şifre blogun şifresi degildi yahu ne verdigimi bile unttum ama mailimi verdim inş.bi şe çıkmaz
keşke daha önce ugrasaydın banada okusaydım
Bağlantı »
Konu: SELAM CANIM:)
COK TESEKKÜRLER BU UYARI YAZIN ICIN,BENDE BU MESAJLARI BIR KAC BLOGUN C BOXUNDA OKUMUSTUM.NE HALLERE KALDIK YARABIMMMMM!!!
NE KAZANCLAR VARSA BASKASININ BLOGUNU ELLERINE GECIRMEKTEN???
ALLAH ISLAH ETSIN,NE DIYEYIM.
Bağlantı »
Konu: slm
yeni adresimle merhabalar...
Bağlantı »
Konu: günaydın canım
mesaj kutusu güzel olmuş,sobede a dan z ye tüm harflerin sana ne çagrıştırdıgını yaz. istersen açıkla istemezsen sadece çagdırdıgını yaz.örn a=agaç o, sana ne çagriştırıyor ister yaz ister yazma paşa gönlün bilir. tamammı:)))
Bağlantı »
Konu: merhaba
eline saglık canım.birde müjdem var.tarafımdan sobelendin.:)))
Bağlantı »