Çabuk Yemek

en pratik yemek tarifleri, biraz ondan biraz da şundan ... =)



Duyuru !

8/6/2008

Yeni yazı editorunun test edilmesi amacı ile , Blogcu’yu Pazar gecesi 24.00 ve Pazartesi günü 08.00 saatleri arasında bakıma alınıyormus. Bu süre içerisinde Blogcu kapalı kalacakmıs. Haberınız olsunn. :)

****UYARI****

3/4/2008

GOOGLE KAYIT | BLOGCU.COM ZİYARETÇİ ARTIRMA
http://www.googlekayit.net.tc/

Blogunuzun; Google ve Diğer Google Gibi Gelişmiş Arama Motorlarına Kayıt Yapmanız ve Bu Sayede Ziyaretçi Sayısını Artırmanız İçin Blogcu.Com Tarafınca Geliştirilmiş Ek Hit Alım Sitemizden Giriş Yaparak Ziyaretçilerinizi ArtırmayaBaşlayabilirsiniz...
.........................................................................!!!!!


Evet arkadaslar yaklasık 3-4 gundur bu msjı gormus olanlar olabılır. Ama en onemlısı -henuz- gormemıs olanlar ıcın bu uyarım ozellıkle. Burası KESINLIKLE YALAN BIR SITEDIR. Sızın sıfrenızı ve blogunu alma amaclı yapılmısır. Lutfen bu sekılde gelen  mesajları gozardı edın ve kesınlıkle boyle bilmediginiz sıtelere sıfrelerınızı yazmayın. İnsanları kandırma amaclı yapılan sıtelerdir bu siteler.

Peki Nasıl Anlarsınız ?
Öncelikle gelen sıteye bakın. Sitenin dıs gorunumu bile yalan bir sıte oldugu anlatır. Cok basit tek sayfalık bır sıte.
2. Sitenin linkine (url) bakın. Blogcu neden google uzantılı bır link kullansın ki ?  Ayrıca google- yada daha onemlı , kalıtelı ısler yapan sıteler..uzantılarında ornegin .com, .gov yada .net ..vb  uzantısı kullanır.. ama bu sıtenın uzantısı .net.tc ..gidiyo gercekten resmı bır sıte boyle bır uzantı kullanmaz.. aldanmayın ! dikkat edin..
3. Ayrıca .blogcu'dan gelıyor olsaydı gercekten bu mesaj.. neden bloglarınızda kişisel iletişimiz için kullandıgınız <örneğin Cbox > = (chat amaclı kullanılan programlar) lara mesaj bıraksınlar.. hemde arka arkaya dıkkat cekmek ıcın gonderılen 4-5 mesaj seklınde !!! Bu şekilde gelen msjlar bir program yardımı  ile ,spam mail gıbı, arka arkaya otomatık yollanıyor . dıkkat edın.!!
4. Blogcu eger sıze mesaj atmak ıstese (-ki neden kullandıgınız chat promramına mesaj yazsın :)  ya da chat programı kullanmayan napsın   :)  email yoluyla resmi bir dil ile bu işi yapar.
Zaten toplu uyarı mesajlarında, yada haberlerınde  yonetım panelinizden de okuyabılırsınız. !! Ayrıca blogcu uyelerıne genel bır uyarı yazısını da yazdı , ozellıkle bu konu hakkında. !

Sonuc olarak ilk cumartesi gunu gelmisti bana bu mesajlar , bazı ulasabildigim arkdaslarıma yazı yazmıstım. Sakın adınızı, sıfrenızı yazmayın diye. Ama bugun bile hala bana bu sahte siteden  mesajlar gelmeye devam ediyor. ve ne yazııkı tanıdıgım bircok blogcu arkdasım bloglarını bu sekılde kaybettı. Lutfen boyle sıtelere aldanmayın. dıkkat edın.

Peki böyle mesajlar gelmeye devam eder mi ?
Evet devam eder. Bugun geldi, yarın da baska bir isimle baska bir siteden bu sekılde mesajlar gelmeye devam eder, kullandıgınız chat programlarında arka arkaya 5-6 mesaj seklınde görürsünüz.

Peki NeYapabilirsiniz ?
Bazı chat programlarında, gormus olmalısınız , mesajınızı yazdıktan sonra bide guvenlık numarası yazın, yada resimde  gordunuz kelimeyi yazın , gıbı uyarı oluyor. Eger bu tur programlar kullanırsanız bu sekılde reklam yapan sitelerden bu mesajları almazsınız.

Lutfen daha dikkatli olun ve tanıdıklarınızı uyarın.